Meer resultaten voor Marine

 
Marine
marine Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: marine DE marine EN marine ES. Definities in het Frans: Marine 9x. Definities in het Nederlands: Marine 1x.
Werken bij de Marine Belgian Defence.
You are here. Home COMPONENTEN Marine Werken bij de Marine. Werken bij de Marine. Werken bij de Marine. Gooi de trossen los. Kiezen voor een job bij de marine, dat is een zinvol beroep kiezen, maar vooral ook kiezen voor een uitzonderlijk beroep.
Koninklijke Marine Startpagina Facebook.
Met daarin informatie over de marine, nieuws, de Alle Hens en meer! De Koninklijke Marine app is gratis te downloaden in de Apple Store en Play Store. Koninklijke Marine heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd. 8 januari om 133.: Vandaag bestaat de marine 530 jaar!
Koninklijke Marine Organisatie Defensie.nl. Materieelgezien.
De Koninklijke Marine zet zich met vloot en mariniers wereldwijd in voor veiligheid op en vanuit zee. In Nederland en in het buitenland helpt de marine bij crisisbeheersingsoperaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen. De Koninklijke Marine is het oudste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht.
Marine Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Marine of met Marine in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Marine inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Marine en verwijzingen daarnaartoe.
Marine strijdmacht Wikipedia.
De Nederlandse marine heet de Koninklijke Marine, de Belgische marine heet de marinecomponent. Vóór 1795 werd voor de marine de benaming Admiraliteit gebruikt. In het Nederlands is de marine een onderdeel van de defensie, toch was het oorspronkelijk niet, toen het woord marine alleen de schepen van een natie betekende.

Contacteer ons