Resultaten voor marine opleiding

 
marine opleiding
KMS Kampperiodes Marine.
Werken bij de Marine Belgian Defence.
Een schip is een plaats waar je kan leven en beleven en waar vriendschap, solidariteit, veelzijdigheid en teamgeest allesbehalve loze begrippen zijn. Als je ervoor kiest om bij de marine te gaan, krijg je een speciale professionele opleiding in een hoogtechnologische omgeving.
Werken bij de Marine Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Vraag: mijn zoon zit in laatste jaar van het vmbo-kader en wordt in augustus 17, hij wil heel graag bij de Marine. Is er een minimum leeftijd om een opleiding bij de Marine te volgen en waar moet hij precies wezen?
Onderofficier Administratie Marine Belgian Defence.
You are here. Home videos Onderofficier Administratie Marine. Onderofficier Administratie Marine. Onderofficier Administratie Marine. Je voert een belangrijk werk uit, want je staat in voor de financiële administratie van de bemanning van een schip. Je houdt de personeelsadministratie van je schip bij.
Belgische marine wil 600 man aanwerven voor nieuwe vloot Binnenland Nieuws HLN.
Belgische marine wil 600 man aanwerven voor nieuwe vloot. 12 februari 2017. Deel 0 Tweet. De Belgische zeemacht, die hoopt tegen het einde van de legislatuur haar fregatten en mijnenjagers te vervangen, wil de volgende vier jaar telkens 150 mannen en vrouwen aanwerven. Dat maakte admiraal Wim Robberecht bekend. De vervanging van de twee polyvalente fregatten van het type M Multipurpose en van de zes mijnenjagers maakt deel uit van een samenwerkingsverband met Nederland, aldus Robberecht. De ministers van Defensie van de twee landen, Steven Vandeput en Jeanine Hennis-Plasschaert, hebben eind november een letter" of intent" ondertekend waarin ze aankondigen om samen vier nieuwe fregatten en twaalf mijnenjagers aan te schaffen, goed voor een prijskaartje van 4 miljard euro. De Nederlandse Defensie neemt het dossier van de fregatten op zich, de Belgen dat van de mijnenjagers. De bedoeling is om in 2018 een memorandum" of understanding" te ondertekenen, naast de concrete contracten. Maar om deze schepen tegen 2023 in dienst te nemen, zal de zeemacht ook extra personeel moeten aannemen. Gedurende" vier jaar telkens 150 man, zowel officieren, onderofficieren als matrozen, aldus de admiraal. Hij herinnerde er de jongeren aan dat Defensie een deel van de opleiding op zich neemt.
Marine test nieuw wapen Belgian Defence.
De cel geeft jaarlijks opleidingen en heropfrissingen aan ongeveer 750 personen in diverse modules. Ze vormt hoofdzakelijk marinepersoneel, maar soms kunnen dit ook genietroepen zijn, leerlingen van de Koninklijke Militaire School of personeel van de Beninse marine. Scholen en opleiding.
Gespecialiseerde infomiddag Marine Belgian Defence.
Om 14.00 uur stipt kan je in het Gespecialiseerd Informatiecentrum Marine in een ongedwongen sfeer een praatje maken met een specialist ter zake. Je kan bij ons op een vrijblijvende en toegankelijke manier meer te weten te komen over bepaalde beroepen bij de Marine.
Scholen en vormingen Belgian Defence.
Koning Filip heeft op 18 oktober Saffraanberg bezocht, ongetwijfeld een hoogtepunt in de nog prille militaire carrière van de ruim 500 nieuwe kandidaten-onderofficier die twee dagen eerder aan hun opleiding begonnen. Wat als je deel kon uitmaken van het nationale team? De zomercampagne van de Nautische School. Voor de leerlingen van de marine is de tijd van het jaar weer aangebroken.

Contacteer ons