Meer resultaten voor opleiding marine

 
opleiding marine
Jobdag defensie: opleiding matroos en onderofficier kok bij de marine VDAB.
Interesse in een job bij de marine? Mis onze jobdag dan niet! Je komt er alles te weten over de opleiding van matroos en onderofficier kok en je krijgt een blik achter de schermen van de cateringschool. Onze specialisten geven ter plekke ook meer informatie over de selectieprocedure, de opleiding bij Defensie en eventuele vrijstellingen indien je reeds vooropleidingen hebt gevolgd.
Gespecialiseerde infomiddag Marine Belgian Defence.
Om 14.00 uur stipt kan je in het Gespecialiseerd Informatiecentrum Marine in een ongedwongen sfeer een praatje maken met een specialist ter zake. Je kan bij ons op een vrijblijvende en toegankelijke manier meer te weten te komen over bepaalde beroepen bij de Marine.
Koninklijk Instituut voor de Marine Wikipedia.
Voordat een adelborst aan het KIM begint moet deze kiezen uit een van de dienstvakken: zeedienst, technische dienst, logistieke dienst of mariniers. Naast deze 4 dienstvakken zijn er ook specialistische dienstvakken voor medisch en ander specialistisch personeel en is er een opleiding tot vlieger bij de marine.
Werken bij de Marine Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Vraag: mijn zoon zit in laatste jaar van het vmbo-kader en wordt in augustus 17, hij wil heel graag bij de Marine. Is er een minimum leeftijd om een opleiding bij de Marine te volgen en waar moet hij precies wezen?
Scholen en vormingen Belgian Defence.
Koning Filip heeft op 18 oktober Saffraanberg bezocht, ongetwijfeld een hoogtepunt in de nog prille militaire carrière van de ruim 500 nieuwe kandidaten-onderofficier die twee dagen eerder aan hun opleiding begonnen. Wat als je deel kon uitmaken van het nationale team? De zomercampagne van de Nautische School. Voor de leerlingen van de marine is de tijd van het jaar weer aangebroken.
Werken bij de Marine Belgian Defence.
Een schip is een plaats waar je kan leven en beleven en waar vriendschap, solidariteit, veelzijdigheid en teamgeest allesbehalve loze begrippen zijn. Als je ervoor kiest om bij de marine te gaan, krijg je een speciale professionele opleiding in een hoogtechnologische omgeving.

Contacteer ons